Publicitat

dimecres, 27 d’abril de 2016

'Tasta el Mareny' i l'Escola Pública marquen l'agenda del cap de setmana

III Fira de Comerç.
El Mareny de Barraquetes inaugura este cap de setmana la 3a Fira del Comerç i Turisme. L'esdeveniment, que tindrà lloc al carrer l'Església, tindrà com a protagonistes els productes agrícoles de temporada procedents de l'horta local.

Els stands locals estaran formats per l'Ajuntament del Mareny, Construccions J. Palacios, Montajes Mareny, El Casino, Fruites i Verdures Luci i Harlem Espectáculos. Des d'altres localitats vindran El Quemaito, Carnicería Isidora (Requena), Clòtxina Valenciana, Anchoas de Santoña i La Flama (Foodtruck).

Passarel·la de perruqueria.
Durant els tres dies que durarà serà possible degustar bona part de l'exposat en la fira, hi hauran tapes des d'1€ i, dissabte de nit, a partir de las 23:00 disco mòbil. L'Ajuntament del Mareny de Barraquetes, a més d'encarregar-se de l'organització de la fira, ha posat al servici del visitant àmplies àrees d'aparcament i una zona recreativa per als més xicotets.

Així mateix, el dissabte 30 d'abril, l'Escola Pública del Mareny de Barraquetes celebrarà per primera vegada una jornada de Portes Obertes, en la que ha programat diverses activitats i el diumenge 1 de maig a les 12:30h se celebrarà la I Passarel·la de Perruqueria, en el recinte firal ubicat al carrer l'Església.


Redacció

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Tot aquell comentari que continga insults o males formes serà esborrat.