Publicitat

dimarts, 5 d’abril de 2016

'Sister act' fou la Carrossa guanyadora de les Festes 2016

Foto: Artur Part.
El passat dilluns de Pasqua, com mana la tradició, la desfilada de les Carrosses va omplir de música, festa i paròdia els carrers del Mareny de Barraquetes.

Molt puntuals, a les 18h eixiren des del Prado les set carrosses que participaven enguany en una cercavila que atrau a centenars de persones al nostre poble i poc abans de les 19h es van conéixer els premis que atorgaren els Festers de Pasqua, des del balcó de l'Ajuntament.

En aquesta edició, les Carrosses no es caracteritzaren per la grandària ni per la quantitat de paperets. La proximitat de les Falles amb la Pasqua va deixar sense temps per a poder fer unes carrosses com les que estem acostumats al Mareny. No obstant això, es va viure un gran ambient festiu.


Sister act s'emportà el primer premi


La colla formada per 13 persones de diverses edats que donà vida a la pel·lícula i musical 'Sister act', es va endur el primer premi, dotat de 600€. A banda de la seua carrossa que consistia d'una església, els integrants anaven realitzant una coreografia al ritme de la música.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Tot aquell comentari que continga insults o males formes serà esborrat.