Publicitat

divendres, 25 de març de 2016

Quin oratge farà durant les Festes de Pasqua 2016

Oratge Festes de Pasqua 2016
Les Festes de Pasqua 2016 estan a punt de començar. El Mareny de Barraquetes es prepara per a celebrar, un any més, les Festes en honor a la Verge del Roser.

Però tots sabem que en Pasqua el cel és un clar condicionant de la celebració de les nostres Festes, per això, des de La Finestra del Mareny de Barraquetes vos avancem la previsió de l'oratge durant els propers dies festius al nostre poble.

Vent de ponent els tres primers dies de Festes


Dissabte 26: El cel estarà completament ras i el ponent protagonitzarà el dia. Les temperatures oscil·laran entre els 12 i els 22 graus. Ruixats completament descartats.

Diumenge 27: El dia començarà amb nuvolositats altes, però a partir de mitja vesprada els núvols desapareixeran i el cel quedarà ras. El vent de ponent bufarà durant tota la jornada i les temperatures rondaran els 14 i els 21 graus. Es descarta la possibilitat de pluges.

Dilluns 28: El ponent continuarà sent el protagonista acompanyat d'alguns núvols que no impediran que l'Ofrena i les Carrosses puguen celebrar-se amb normalitat. Les temperatures seguiran al voltant dels 12 i els 20 graus.

Dimarts 29: S'espera que el Sol lluïsca durant el dia més cerimoniós de les Festes. Probablement el ponent continue present durant el matí, però amb poca intensitat. De vesprada, el vent bufarà de xaloc que deixarà alguns núvols alts, tot i que no hi ha possibilitats de ruixats. Les temperatures estaran entre els 14 i els 21 graus.

Els dos últims dies de les Festes seran meteorològicament inestables


Dimecres 30: El vent bufarà de llevant i les màximes no passaran dels 16 graus. S'esperen intervals nuvolosos. Hi ha un 35% de possibilitat de pluja.

Dijous 31: Per a l'últim dia, els núvols cobriran el cel i s'espera que puga haver algun ruixat. Les temperatures estaran al voltant dels 15 graus.


AEMET/Oratgenet/Redacció

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Tot aquell comentari que continga insults o males formes serà esborrat.