Passa al contingut principal

El Mareny és un dels escenaris d'una pel·lícula valenciana

Gravació a la Platja del Rei. Imatge: Tarannà Films.
El passat dimarts 30 de juny, el Mareny de Barraquetes acollia la gravació d'unes escenes que formen part de la pel·lícula 'La Família-Dementia', dirigida per la valenciana Giovanna Ribes i produïda per Tarannà Films, on reflexiona sobre les diverses etapes de la vida i les relacions familiars.

Més concretament, en la Platja del Rei i al Carrer Les Parres es gravaren unes seqüències de la pel·lícula, que està prevista que acaba de rodar-se en la tardor, i l'estrena podria dur-se a terme en setembre de 2016.

La directora opta altra vegada per una pel·lícula totalment valenciana, amb respecte a la producció i a les localitzacions, inclús apostant pel valencià com a idioma principal. A més del nostre poble, el Mareny de Barraquetes, el rodatge també es realitzarà a València ciutat, Bétera, i el poble natal de la directora, Catarroja.

Sobre l'elecció del nostre poble per al rodatge, des de la productora ens han afirmat que "ha estat perquè el paisatge natural s'adaptava perfectament a l'exigència del guió. Les dunes formaven un fons molt bo per a utilitzar i també necessitàvem un carrer per a arribar a la platja. Ha estat una experiència molt bonica i un èxit total". I és que no cal dir que el Mareny és un poble de cine!

L'equip artístic compta amb reconeguts professionals valencians


Actors principals. Imatge: Tarannà films.
L'equip artístic compta amb alguns dels actors i actrius més reconegudes en el País Valencià i a nivell estatal.

Mireia Pérez i Lola Moltó tornen ser elegides com a protagonistes després de les seues excel·lents interpretacions en ‘Un Suave Olor a Canela’.

Pep Cortés, amb la seua llarga trajectòria en cinema i televisió, protagonitza el complex personatge de l'avi Roger. Serà acompanyat pel jove i prometedor Ciro Maró en el seu segon projecte de llargmetratge com a protagonista.

El repartiment també compta amb les col·laboracions especials de Sergio Caballero, Hwidar Abdelatif i Joan Gadea.

Sinopsi


Tracta sobre un universitari que acull al seu avi al seu pis, perquè es nega a anar a una residència malgrat els seus brots de senilitat. Ara són dos Roger perduts en la vida, buscant el passat que pareix real, sense entendre el present que sembla una mentida.

Roger, entre la veritat i ficció de la ment del seu avi, descobreix el passat d'eixa família que el conforma; els secrets, les velles lluites, el silenci, el dolor ben guardat o cridat i anirà junt a sa tia Andrea alleujant i fent d'ella, una família un poc més habitable o si no almenys, més amable.

Tarannà Films/Redacció

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El C.C. Mareny de Barraquetes a Riola

Els representants marenyers. Ahir dissabte a les 20 h, tenia lloc la XIII Volta a Peu pel Xúquer de Riola , coincidint amb les seues festes patronals. Aquesta era la 10a prova del II Circuit CRM Ribera de Xúquer . En una setmana, el nostre Club de Córrer ha estat representat en dos curses .

L'albufera concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies

Ànecs en la sèquia dels arbres. El Parc Natural de L'Albufera , del qual forma part també el Mareny de Barraquetes, concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies diferents, amb registres històrics d'exemplars de moret comú , flamenc o negret comú , segons l'últim Cens Internacional d'Aus Aquàtiques Hivernants realitzat en tots els aiguamolls. Fonts de la Conselleria de Medi Ambient han informat que les xifres aconseguides aquest hivern vénen marcades pels màxims sense precedents per a aquest aiguamoll del moret comú, amb prop de 700 exemplars, de flamenc, amb 640 i de negret comú, del que s'han registrat més de 130.

Contar-Comptar Enrere

Contar enrere no és el mateix que comptar enrere... Contar i comptar, dues paraules que fonèticament es confonen molt si no hi estem atents. Contem cada dia i comptem cada dia també. Contem històries de veres o imaginàries, del present i del passat; inventem històries de futur, relats de fets anònims o propis que adornem literàriament quan ens convé o simplifiquem si ens afecta massa o ens dol.