Passa al contingut principal

Exitós pas del CF Mareny per la Copa tot i caure a la final de zona

Partit coper CF Mareny.
Després d’un amarg final de temporada on no va obtindre els resultats necessaris per tal d’assolir els objectius fixats, el Club Frontenis Mareny afrontava la fase de copa amb les il·lusions plenament renovades. Els jugadors encaraven esta nova competició amb ganes de demostrar davant un grup amb rivals duríssims -Nàquera, El Puig i Chiva- que la classificació a la lliga no feia mèrits a la qualitat de l’equip.

I, certament, les tres primeres jornades no pogueren anar millor. Sobretot, a casa. La fase de grups s’inicià amb una clara victòria 3-0 contra el Chiva. A la segona jornada s’aconseguí traure una valuosíssima i sofrida victòria a casa del Nàquera, subcampió de lliga (2-1); mentre que a la 3a jornada es repetiria el marcador de 3-0 a favor dels nostres davant El Puig. Al remat, 7 victòries i 2 derrotes a l’equador de la fase de grups que deixaven la classificació per a les semifinals de la copa de 2a Divisió Sud mig a la butxaca.

El pas a la següent ronda, però, es complicaria les 3 jornades següents. Només una victòria a casa del Chiva i 3 derrotes en cadascuna de les 2 últimes jornades davant Nàquera i El Puig deixava en mans dels rivals la classificació. Al remat un triple empat a 8 victòries en la 2a posició del grup entre el Mareny, El Puig i Chiva donava el bitllet a semifinals a l’equip marenyer gràcies a un millor average de victòries.

A les semifinals de la copa esperava l’Alboraia, primer classificat de l’altre grup i campió de lliga. Un equip amb un planter que ha demostrar sobradament la seua categoria i on la majoria de jugadors tenen experiència en lligues superiors. La jornada d’anada disputada al frontó del Mareny no pogué començar pitjor: derrota clara per 9-30. Tot i això, la situació es redreçà gràcies a una gran partida d’Àlex i Carles, que venceren per 30-18, i la incompareixença de la 3a parella visitant, el que deixava el marcador final en un 2-1 favorable. L’equip començava a creure en les possibilitat d’abastir la final.

A la tornada els dos equips presentaren les seues millors parelles disponibles, el que donà com a resultat grans partides de frontenis. Les dos primeres acabaren amb derrota dels marenyers. A la 3a i decisiva els nostres van imposar el seu ritme i és feren amb la victòria de forma molt merescuda donant al CF Mareny la classificació a la final de copa de 2a Sud.

El Nàquera es presentava altre cop com el rival a batre. Després dels dos enfrontaments a la lliga i els dos previs de copa, el números no eren gens favorables als nostres. 3 victòries i 9 derrotes en el global de la temporada feien complicat creure en la possibilitat d’una campanada. La jornada d’anada, disputada a Nàquera, ja deixà les coses encarrilades per als del Camp de Túria i s'imposaren per 3 victòries a 0 als marenyers, dos d’elles aconseguides d’una manera prou clara i l’altra en una emocionant partida que es va decidir en l’últim punt.

Si encara hi havia alguna cosa per decidir a la tornada al Mareny, prompte va quedar dilucidada amb una ràpida victòria en la primera partida dels visitants. Els altres dos enfrontaments, pur tràmit, caigueren un a cada banda, deixant el marcador parcial en 1-2, i el de la final en un contundent 1-5 favorable al Nàquera.

Comunicat Club Frontenis Mareny

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El C.C. Mareny de Barraquetes a Riola

Els representants marenyers. Ahir dissabte a les 20 h, tenia lloc la XIII Volta a Peu pel Xúquer de Riola , coincidint amb les seues festes patronals. Aquesta era la 10a prova del II Circuit CRM Ribera de Xúquer . En una setmana, el nostre Club de Córrer ha estat representat en dos curses .

L'albufera concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies

Ànecs en la sèquia dels arbres. El Parc Natural de L'Albufera , del qual forma part també el Mareny de Barraquetes, concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies diferents, amb registres històrics d'exemplars de moret comú , flamenc o negret comú , segons l'últim Cens Internacional d'Aus Aquàtiques Hivernants realitzat en tots els aiguamolls. Fonts de la Conselleria de Medi Ambient han informat que les xifres aconseguides aquest hivern vénen marcades pels màxims sense precedents per a aquest aiguamoll del moret comú, amb prop de 700 exemplars, de flamenc, amb 640 i de negret comú, del que s'han registrat més de 130.

Contar-Comptar Enrere

Contar enrere no és el mateix que comptar enrere... Contar i comptar, dues paraules que fonèticament es confonen molt si no hi estem atents. Contem cada dia i comptem cada dia també. Contem històries de veres o imaginàries, del present i del passat; inventem històries de futur, relats de fets anònims o propis que adornem literàriament quan ens convé o simplifiquem si ens afecta massa o ens dol.