Publicitat

dimecres, 1 d’abril de 2015

La II Fira del Comerç del Mareny se celebrarà de l'11 al 13 d'abril

II Fira del Comerç.
Des de l'Associació de Comerciants i Empresaris del Mareny de Barraquetes (ACEM) s'ha tornat a organitzar la Fira del Comerç, que enguany celebra la seua segona edició. Tindrà lloc l'11, 12 i 13 d'abril a les dependències de la Cooperativa i en la qual participaran divuit empreses.

La inauguració de la Fira serà dissabte 11 a les 19:30h i romandrà oberta fins les 24h. Diumenge obrirà les portes a les 10:30h i tancarà a les 24h i dilluns serà l'últim dia amb l'horari de 10:30h a 16h.

Els comerços participants del Mareny són: Societat Cooperativa Agropecuària del Mareny de Barraquetes, L'Alter, Casa Sebastià, Bar Casino, Bar Racó de Boro, Cafeteria Adri, Bar Cooperativa, Pizzeria Pastor, El Buen Sibarita, Forn Vivó, Montajes Mareny, Fruites i Verdures Lucia, La Pinyata, Monyos Nani, Perruqueria Vicent, Perruqueria Herminia, Forn Iborra, Construccions J. Palacios, i Harlem Espectacles.

Hi haurà una barra per a tiquets de Tapes i Begudes a 1€ per a consumir als stands dels bars. Les perruqueries realitzaran demostracions i venda de productes professionals, i de la resta d'establiments es podran fer consultes i recollir informació. Els xiquets també tenen cabuda en aquest esdeveniment, i tindran Parc Infantil gratuït durant tot el diumenge i el dilluns fins a migdia.

La Presidenta d'ACEM, Lucia Sarrió, ha animat a la gent a què s'arrime a la Fira del Comerç del nostre poble per a donar a conéixer els nostre productes. A més, ha volgut agrair a la Cooperativa per cedir el lloc on celebrar la Fira i a l'Ajuntament per la seua col·laboració, en especial a la Regidora de Comerç, Marisa Carbó.

Redacció

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Tot aquell comentari que continga insults o males formes serà esborrat.