Passa al contingut principal

Amb la Crida s'obrirà pas a les Festes de Pasqua 2015

Crida Festes de Pasqua 2015.
Els Festers de Pasqua ja ho tenen tot a punt per a què les Festes Patronals se celebren des del dissabte 4 fins el dijous 9 d'abril. Sis dies de festa que ompliran els nostres carrers de música, gent, gastronomia, jocs i cavalcades.

La Crida tindrà lloc aquest dissabte 28 de març a les 20h, a l'Ajuntament del Mareny de Barraquetes. Els Festers, acompanyats de l'alcalde i la corporació municipal, pregonaran l'arribada de les nostres festes des del balcó consistorial.

Després, s'inaugurarà el recinte firal que enguany tornarà a complementar les nostres Festes. S'instal·larà a l'aparcament públic entre els carrers Pou i Mar. Romandrà fins el dilluns 13 d'abril i el preu de cada viatge serà de 2€. No obstant, als comerços del nostre poble, podreu aconseguir tiquets descompte del 50%.

Fira d'atraccions.
Com és tradició, el diumenge de rams es duu a terme la repartida del llibret. A partir de les 11h, els Festers recorreran els carrers del nostre poble acompanyats de la Xaranga Kriptonita, entregant els llibrets per cada casa.

La propera setmana serà per a engalanar els nostres carrers i per a inscriure's en el Cau Fester per als diferents actes, campionats, concursos, que ho especifiquen al llibret.


Redacció

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El C.C. Mareny de Barraquetes a Riola

Els representants marenyers. Ahir dissabte a les 20 h, tenia lloc la XIII Volta a Peu pel Xúquer de Riola , coincidint amb les seues festes patronals. Aquesta era la 10a prova del II Circuit CRM Ribera de Xúquer . En una setmana, el nostre Club de Córrer ha estat representat en dos curses .

L'albufera concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies

Ànecs en la sèquia dels arbres. El Parc Natural de L'Albufera , del qual forma part també el Mareny de Barraquetes, concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies diferents, amb registres històrics d'exemplars de moret comú , flamenc o negret comú , segons l'últim Cens Internacional d'Aus Aquàtiques Hivernants realitzat en tots els aiguamolls. Fonts de la Conselleria de Medi Ambient han informat que les xifres aconseguides aquest hivern vénen marcades pels màxims sense precedents per a aquest aiguamoll del moret comú, amb prop de 700 exemplars, de flamenc, amb 640 i de negret comú, del que s'han registrat més de 130.

Contar-Comptar Enrere

Contar enrere no és el mateix que comptar enrere... Contar i comptar, dues paraules que fonèticament es confonen molt si no hi estem atents. Contem cada dia i comptem cada dia també. Contem històries de veres o imaginàries, del present i del passat; inventem històries de futur, relats de fets anònims o propis que adornem literàriament quan ens convé o simplifiquem si ens afecta massa o ens dol.