Publicitat

dijous, 26 de març de 2015

Amb la Crida s'obrirà pas a les Festes de Pasqua 2015

Crida Festes de Pasqua 2015.
Els Festers de Pasqua ja ho tenen tot a punt per a què les Festes Patronals se celebren des del dissabte 4 fins el dijous 9 d'abril. Sis dies de festa que ompliran els nostres carrers de música, gent, gastronomia, jocs i cavalcades.

La Crida tindrà lloc aquest dissabte 28 de març a les 20h, a l'Ajuntament del Mareny de Barraquetes. Els Festers, acompanyats de l'alcalde i la corporació municipal, pregonaran l'arribada de les nostres festes des del balcó consistorial.

Després, s'inaugurarà el recinte firal que enguany tornarà a complementar les nostres Festes. S'instal·larà a l'aparcament públic entre els carrers Pou i Mar. Romandrà fins el dilluns 13 d'abril i el preu de cada viatge serà de 2€. No obstant, als comerços del nostre poble, podreu aconseguir tiquets descompte del 50%.

Fira d'atraccions.
Com és tradició, el diumenge de rams es duu a terme la repartida del llibret. A partir de les 11h, els Festers recorreran els carrers del nostre poble acompanyats de la Xaranga Kriptonita, entregant els llibrets per cada casa.

La propera setmana serà per a engalanar els nostres carrers i per a inscriure's en el Cau Fester per als diferents actes, campionats, concursos, que ho especifiquen al llibret.


Redacció

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Tot aquell comentari que continga insults o males formes serà esborrat.