Passa al contingut principal

Els Festers 2015 comencen a moldejar les Festes de Pasqua

Imatge d'arxiu. Festes 2013.
Queden quatre mesos per a les Festes de Pasqua 2015, que enguany se celebraran des del dissabte 4 fins dijous 9 d'abril, i des de la Comissió de Festers de la Verge del Roser estan treballant de valent per a poder organitzar unes Festes Patronals amb innovacions, però amb l'essència de sempre.

Enrere han quedat ja la Nit de Sant Joan, les Festes de Sant Roc, i la Torrada Popular realitzada al pont d'octubre. Ara, amb la intenció d'obtindre més fonts d'ingressos, el passat diumenge es va començar amb la celebració dels bingos al Casino i que es durà a terme cada dos setmanes.

Per altra banda, també es vendran calendaris a 5€, i s'han preparat dos sortejos a 2€ per papereta; un per al 22 de desembre, en el qual se sorteja una cistella de nadal cortesia de El Buen Sibarita, i guanyarà la papereta que tinga les tres últimes xifres de la grossa de nadal; L'altre serà per al 6 de gener, i també se sortejarà una cistella, de Fruites i Verdures Luci, en aquest cas. La papereta guanyadora serà la que continga les tres últimes xifres del primer premi del sorteig del xiquet.

A més, la loteria de nadal amb el número 60916 està a la venda amb dècims a 23€ i paperetes a 5€. També pot anar abonant-se els diners per als cartons de la Festa.


Confecció de les Festes 2015


Els integrants de la Comissió afirmen que les Festes 2015 ja van prenent forma i que afronten l'última fase del seu any abans de les Festes amb moltes ganes i il·lusió. Demanen als marenyeres i marenyeres que seguisquen responent a tot de la manera tan positiva que han fet fins ara, han afegit.

Redacció

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El C.C. Mareny de Barraquetes a Riola

Els representants marenyers. Ahir dissabte a les 20 h, tenia lloc la XIII Volta a Peu pel Xúquer de Riola , coincidint amb les seues festes patronals. Aquesta era la 10a prova del II Circuit CRM Ribera de Xúquer . En una setmana, el nostre Club de Córrer ha estat representat en dos curses .

L'albufera concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies

Ànecs en la sèquia dels arbres. El Parc Natural de L'Albufera , del qual forma part també el Mareny de Barraquetes, concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies diferents, amb registres històrics d'exemplars de moret comú , flamenc o negret comú , segons l'últim Cens Internacional d'Aus Aquàtiques Hivernants realitzat en tots els aiguamolls. Fonts de la Conselleria de Medi Ambient han informat que les xifres aconseguides aquest hivern vénen marcades pels màxims sense precedents per a aquest aiguamoll del moret comú, amb prop de 700 exemplars, de flamenc, amb 640 i de negret comú, del que s'han registrat més de 130.

Contar-Comptar Enrere

Contar enrere no és el mateix que comptar enrere... Contar i comptar, dues paraules que fonèticament es confonen molt si no hi estem atents. Contem cada dia i comptem cada dia també. Contem històries de veres o imaginàries, del present i del passat; inventem històries de futur, relats de fets anònims o propis que adornem literàriament quan ens convé o simplifiquem si ens afecta massa o ens dol.