Publicitat

divendres, 26 de desembre de 2014

El CF Mareny tanca les últimes quatre jornades de l'any amb derrotes

Imatge d'arxiu.
Al conjunt marenyer li han tocat els rivals més forts en la recta final de l'any i això s'ha vist reflectit en els resultats de les últimes quatre jornades en les que tan sols s'han guanyat dos partides de dotze possibles.

El Team Llombai A, l'Atlético Picanya, El Puig A, i el Benetússer han estat els últims rivals del Club Frontenis Mareny de Barraquetes. Els dos primers van fer un ple de victòries contra els nostres. Als dos últims, encara els vam poder arrapar una partida.

No obstant això, el CF Mareny se situa en la vuitena posició de la graella, fora dels llocs de descens i per tant, a dia de hui aconseguiria l'objectiu que no és altre que mantindre la categoria. Un balanç de dotze partides guanyades i divuit perdudes li donen quaranta dos punts en deu jornades.

Després de la parada obligatòria a causa de les festes de nadal, es reprendrà l'activitat de la lliga, que finalitza a finals de febrer, el proper diumenge 11 de gener a domicili contra l'Alboraya que és el primer classificat. Serà una jornada difícil, però esperem que els torrons no passen factura als nostres i planten cara al líder de la lliga.

Redacció

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Tot aquell comentari que continga insults o males formes serà esborrat.