Publicitat

dilluns, 22 de desembre de 2014

Loterias y Apuestas del Estado s'havia equivocat en la llista provisional dels números de la pedrea i exclou el 18.872 de la llista oficial

18872; Parròquia Verge del Roser.

Un total de quinze números de diferents col·lectius, associacions i establiments del nostre poble, buscaven la sort un any més en el sorteig de la Grossa de Nadal, però tan sols el de la Parròquia de la Verge del Roser ha estat premiat.

La pedrea del Sorteig de Nadal 2014 reparteix 45.000€ al Mareny de Barraquetes de la mà del número 18.872 que jugava la Parròquia del nostre poble.

El premi amb la participació de 4€ serà de 20€ per cada papereta. El capellà de la Parròquia, Manuel Ortí, s'ha mostrat content ja que almenys esperava que es tornaren els diners però el premi ha sigut major.

Altre número del qual s'ha de conservar la papereta és el dels Socialistes del Mareny (28.927) perquè tornen els diners, ja que acaba en 7, com el primer premi (13.437). La resta s'hauran de conformar amb tindre salut o tornar-ho a intentar per al Sorteig del Xiquet.

La Finestra del Mareny de Barraquetes no es fa responsable dels possibles resultats erronis que apareixen a la web de Loteria de Navidad 2014. Comproveu la vostra sort en aquest enllaç.

Redacció


RECTIFICACIÓ | Loterias y Apuestas del Estado s'havia equivocat en la llista provisional dels números de la pedrea i exclou el 18.872 de la llista oficial.


Durant tot el matí i part de la vesprada, fins que ha eixit el llistat oficial dels números de la pedrea, LAE incloïa el 18.872 com a premiat. No obstant, al llistat oficial no apareix i finalment no està premiat. Disculpem les molèsties.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Tot aquell comentari que continga insults o males formes serà esborrat.