Publicitat

divendres, 31 de gener de 2014

L'escola del Mareny celebrarà diumenge el Dia de la Pau

10é Dia de la Pau.
Diumenge vinent, 2 de febrer, el CEIP Cervantes de Sueca i l'Associació de Mares i Pares (AMPA) tornaran a celebrar el Dia de la Pau amb una Jornada de Portes Obertes per a tot el municipi, ple d'activitats per als més xicotets i els seus acompanyants. En aquesta edició, la número deu, es tornarà a demostrar la gran implicació dels escolars, familiars i professors, que aconseguirà de nou un gran èxit de convocatòria i participació.

La Regidoria d'Educació se suma també, un any més, a aquesta celebració patrocinant el Concurs de Murals en el qual participen tots els col·legis de Sueca, El Perelló i Mareny de Barraquetes. Cada classe, de cada centre escolar, presentarà un mural que optarà a un dels tres premis que es lliuraran per curs el dia 2 de febrer.

A més, tots els murals participants es podran contemplar exposats en la planta baixa del centre. Per la seua banda, la Regidoria de Turisme col·laborarà també en una altra de les activitats previstes, el Concurs de Dolços, en el qual participarà tot aquell que ho desitge, ja siguen associacions, pares o uns altres familiars dels xiquets. Posteriorment, es realitzarà una degustació de tots els dolços presentats.

A més, la Jornada comptarà amb concursos i tallers de manualitats, de música, de danses populars i de teatre, en els quals participaran: la Ludoteca Municipal, Almogàvers, La Xala, Muixeranga, Clarió, Dani Miquel, la Protectora d'Animals de Sueca, Pilotaris, la Fundació de la Comunitat Valenciana Santos Andrés, Santiago i Miguel per a persones amb malaltia mental, Almudena Francés, Eugeni Alemany, Colombicultors i el Club Escacs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Tot aquell comentari que continga insults o males formes serà esborrat.