Publicitat

dijous, 16 de gener de 2014

El Club de Frontenis Mareny segueix en forma

Victor Mars i Sergi Sapiña.
El passat dimarts 15 de gener a les 19:30h, es va disputar l'11a jornada de 2a Divisió Nord Provincial al Poliesportiu del nostre poble, que enfrontava el CF Mareny de Barraquetes i el Benifaió B. Aquesta jornada s'havia d'haver celebrat el dissabte 11, no obstant, es va haver d'ajornar per la pluja.

Els marenyers s'imposaren en dues de les tres partides als avant-penúltims classificats


La primera de les partides es va jugar entre els locals Carles Serrano i Javier Ripoll que s'imposaren per un ajustat marcador de 30 a 29, als benifaionencs Jose Vicente Navarro i Juanjo Baixauli.

En la segona partida, la sort va decantar la victòria per als visitants Xavier Ródenas i Vicente San Lorenzo que guanyaren per 30 a 28 als marenyers Cristian Sala i Àlex Pedrós.

La tercera i última, va ser un passeig per als locals Victor Mars i Sergi Sapiña, que van endur-se la partida per 10 punts de diferència, imposant-se així per 30 a 20 als de Benifaió, Santiago Villaescusa i Jesús Doval.

Propera jornada


El conjunt marenyer, que se situa a la 5a posició, visitarà l'Athletic Picanya que es troba a tan sols un punt per davall dels nostres. La 12a jornada serà vital per a despegar-se de la zona mitja i mirar cap als llocs d'ascens.

Redacció

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Tot aquell comentari que continga insults o males formes serà esborrat.