Passa al contingut principal

El Club de Frontenis Mareny segueix en forma

Victor Mars i Sergi Sapiña.
El passat dimarts 15 de gener a les 19:30h, es va disputar l'11a jornada de 2a Divisió Nord Provincial al Poliesportiu del nostre poble, que enfrontava el CF Mareny de Barraquetes i el Benifaió B. Aquesta jornada s'havia d'haver celebrat el dissabte 11, no obstant, es va haver d'ajornar per la pluja.

Els marenyers s'imposaren en dues de les tres partides als avant-penúltims classificats


La primera de les partides es va jugar entre els locals Carles Serrano i Javier Ripoll que s'imposaren per un ajustat marcador de 30 a 29, als benifaionencs Jose Vicente Navarro i Juanjo Baixauli.

En la segona partida, la sort va decantar la victòria per als visitants Xavier Ródenas i Vicente San Lorenzo que guanyaren per 30 a 28 als marenyers Cristian Sala i Àlex Pedrós.

La tercera i última, va ser un passeig per als locals Victor Mars i Sergi Sapiña, que van endur-se la partida per 10 punts de diferència, imposant-se així per 30 a 20 als de Benifaió, Santiago Villaescusa i Jesús Doval.

Propera jornada


El conjunt marenyer, que se situa a la 5a posició, visitarà l'Athletic Picanya que es troba a tan sols un punt per davall dels nostres. La 12a jornada serà vital per a despegar-se de la zona mitja i mirar cap als llocs d'ascens.

Redacció

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El C.C. Mareny de Barraquetes a Riola

Els representants marenyers. Ahir dissabte a les 20 h, tenia lloc la XIII Volta a Peu pel Xúquer de Riola , coincidint amb les seues festes patronals. Aquesta era la 10a prova del II Circuit CRM Ribera de Xúquer . En una setmana, el nostre Club de Córrer ha estat representat en dos curses .

L'albufera concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies

Ànecs en la sèquia dels arbres. El Parc Natural de L'Albufera , del qual forma part també el Mareny de Barraquetes, concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies diferents, amb registres històrics d'exemplars de moret comú , flamenc o negret comú , segons l'últim Cens Internacional d'Aus Aquàtiques Hivernants realitzat en tots els aiguamolls. Fonts de la Conselleria de Medi Ambient han informat que les xifres aconseguides aquest hivern vénen marcades pels màxims sense precedents per a aquest aiguamoll del moret comú, amb prop de 700 exemplars, de flamenc, amb 640 i de negret comú, del que s'han registrat més de 130.

Contar-Comptar Enrere

Contar enrere no és el mateix que comptar enrere... Contar i comptar, dues paraules que fonèticament es confonen molt si no hi estem atents. Contem cada dia i comptem cada dia també. Contem històries de veres o imaginàries, del present i del passat; inventem històries de futur, relats de fets anònims o propis que adornem literàriament quan ens convé o simplifiquem si ens afecta massa o ens dol.