Passa al contingut principal

Ja s'ha obert el termini d'inscripcions per a la VI Volta a Peu del Mareny

6a Volta a Peu Benèfica Mareny de Barraquetes.
Ja falta menys d'un mes per a la que serà ja la sisena edició de la Volta a Peu Benèfica del Mareny de Barraquetes enmarcada dins del III Circuit Ribera del Xúquer que se celebrarà el dissabte 6 de juliol a les 20h. Inscripcions obertes.

Des de l'Ajuntament del Mareny de Barraquetes s'estan ultimant els detalls de la Volta a Peu de la nostra localitat, que se celebra cada primer dissabte de juliol, programada dintre del Juliol Esportiu. Aquesta cursa de 7.100 metres, ha adquirit una important repercussió entre tota la comarca, que fa que siga una de les més nombroses en quant a participants.

Enguany, una de les novetats, serà la baixada de preu en la inscripció, que passarà a ser de 5€ a 3,5€. Des de l'Ajuntament ens diuen que aquesta baixada de preu s'ha fet per a què tota la gent puga col·laborar en la causa benèfica, malgrat la situació econòmica tan delicada que travessem.

Guanyador de la V edició.
La ruta serà la de sempre; eixida des de la Placeta, i l'arribada a meta en el Poliesportiu Municipal, passant entre els arrossars de la Partida del Mareny.

Des del Diari del Mareny, com ja férem l'any passat, anirem retransmetent la informació en directe per les xarxes socials durant tota la vesprada i contribuirem en l'ambient extraordinari que es viu durant la celebració d'aquesta activitat a la nostra localitat.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El C.C. Mareny de Barraquetes a Riola

Els representants marenyers. Ahir dissabte a les 20 h, tenia lloc la XIII Volta a Peu pel Xúquer de Riola , coincidint amb les seues festes patronals. Aquesta era la 10a prova del II Circuit CRM Ribera de Xúquer . En una setmana, el nostre Club de Córrer ha estat representat en dos curses .

L'albufera concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies

Ànecs en la sèquia dels arbres. El Parc Natural de L'Albufera , del qual forma part també el Mareny de Barraquetes, concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies diferents, amb registres històrics d'exemplars de moret comú , flamenc o negret comú , segons l'últim Cens Internacional d'Aus Aquàtiques Hivernants realitzat en tots els aiguamolls. Fonts de la Conselleria de Medi Ambient han informat que les xifres aconseguides aquest hivern vénen marcades pels màxims sense precedents per a aquest aiguamoll del moret comú, amb prop de 700 exemplars, de flamenc, amb 640 i de negret comú, del que s'han registrat més de 130.

Contar-Comptar Enrere

Contar enrere no és el mateix que comptar enrere... Contar i comptar, dues paraules que fonèticament es confonen molt si no hi estem atents. Contem cada dia i comptem cada dia també. Contem històries de veres o imaginàries, del present i del passat; inventem històries de futur, relats de fets anònims o propis que adornem literàriament quan ens convé o simplifiquem si ens afecta massa o ens dol.