Publicitat

diumenge, 2 de juny de 2013

Els Festers 2.013 donen més d'un centenar de kilos d'aliments a Cáritas

Recollida d'aliments per a Cáritas.
Els Festers de Pasqua 2.013 han dut a terme durant el passat mes de maig els últims actes extraoficials com a integrants de la Comissió de Festes de la Verge del Roser.

Per una banda, els Festers oferiren més d'un centenar de kilos a la Parròquia de la Verge del Roser, que posteriorment es portaren a Cáritas, per a ajudar a les persones que es veuen més afectades per la crisi econòmica, que malauradament cada dia en són més.

El capellà de la Parròquia del Mareny, Manuel Ortí, es va mostrar molt satisfet i agraït amb la col·laboració dels Festers 2.013. Els aliments han estat a la vista de la gent a l'Església durant uns dies, fins que s'han portat a Cáritas.

Entrega de la foto a l'Ajuntament.
Per altra banda, la Comissió de Festers també volgué agrair a l'Ajuntament del Mareny de Barraquetes l'ajuda i el suport que se'ls ha donat, i així, feren entrega d'una foto feta el dia de la Festa Major, en la qual eixien els membres de l'Ajuntament del Mareny amb els Festers de Pasqua a les portes de Casa Carots (edifici seu de l'Ajuntament).

D'aquesta manera, aquesta colla d'amics dóna per finalitzada la seua tasca de Festers, i deixa pas a les Festes 2.014 per a les quals no han eixit encara nous Festers. Des de la Finestra del Mareny esperem que s'anime gent per a organitzar les properes festes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Tot aquell comentari que continga insults o males formes serà esborrat.