Publicitat

diumenge, 14 d’abril de 2013

Jornada amb mal sabor de boca per al Club de Frontennis Mareny

Dissabte 13 d'abril es va jugar al pavelló municipal del Mareny de Barraquetes, la jornada 22 de la 3a Divisió de FPL contra el Frontennis La Granja. De les 3 partides disputades, els nostres, només aconseguiren una victòria.

La primera partida la disputaren els marenyers Vicent Olivert i Javier Ripoll, contra els visitants Carlos Penalva i Vicente Martínez. Els jugadors de la Granja saberen traure avant una bona partida i s'imposaren als nostres per 24 a 30.

En la segona partida, els locals Victor Mars i Sergi Sapiña, perdien 22 a 30 front a Jose Avellán i Rafa Gómez, que dominaren el joc durant tota la partida.

I no seria fins a l'últim joc, on el Frotennis Mareny aconseguia una victòria. Carles Serrano i Àlex Pedrós aconseguiren imposar-se a Jose Ordiñana i Jordi Benetó, per un contundent 30 a 21.

Mal resultat l'obtingut a casa, que els deixa molt complicat l'ascens, tot i que encara segueixen en la tercera posició (100 punts), a vuit punts del líder, la Font d'En Carròs (108 punts).

La propera jornada 23, els marenyers s'hauran d'enfrontar a domicili, a l'antepenúltim classificat, Tenis Carlet. El conjunt carletí es troba en la 13a posició, empatat a 74 punts amb el penúltim classificat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Tot aquell comentari que continga insults o males formes serà esborrat.