Passa al contingut principal

Oratge Festes del Mareny 2.013

Oratge Festes Patronals 2.013.
El Mareny de Barraquetes es vist de gal·la durant sis dies intensos, plens de festa i d'alegria, per a celebrar les Festes Patronals en honor a la Patrona del nostre poble, la Verge del Rosari.

L'entaulat ja està al Carrer l'Església, els urinaris al Carrer Joventut, l'enllumenat i les banderetes al carrers del Mareny i la Placeta. Ja comença la festa!

En aquest especial vos informem sobre la predicció de l'Oratge:

-Dissabte 30, Dia de l'esport: Farà un dia extraordinari, amb unes temperatures que arribaran fins els 23º. El cel estarà completament ras. Durant el matí, les ratxes de vent de ponent seran moderades, i a partir del migdia aniran minorant a fluix. A les 02h, seran les 03! Canvi d'hora.

-Diumenge 31, Dia de la mona: El vent de ponent serà fluix, no obstant això, pel matí tindrem el cel molt ennuvolat, i de vesprada amb vent de llevant, ennuvolat amb Sol. Serà difícil volar el catxerulo.

-Dilluns 1, Dia de les Carrosses: Durant tot el dia tindrem intervals ennuvolats. El vent de ponent bufarà  moderadament.

-Dimarts 2, Dia de la Festa Grossa: El vent que bufarà de ponent, no serà cap impediment per a disparar la mascletà i el castell de focs d'artifici, com va passar l'any passat. Les màximes superaran els 20º.

-Dimecres 3, Dia de les Paelles: Tindrem el cel parcialment cobert de núvols i bufarà vent fluix de Migjorn. No assenyala pluja.

-Dijous 4, Dia del Poble: Cel ennuvolat amb pluja escassa. Vent fluix de ponent. Esperem que si ha de ploure, que ho faça quan ja s'haja acabat la festa.


Diari del Mareny de Barraquetes, vos desitja BONES FESTES!!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El C.C. Mareny de Barraquetes a Riola

Els representants marenyers. Ahir dissabte a les 20 h, tenia lloc la XIII Volta a Peu pel Xúquer de Riola , coincidint amb les seues festes patronals. Aquesta era la 10a prova del II Circuit CRM Ribera de Xúquer . En una setmana, el nostre Club de Córrer ha estat representat en dos curses .

Les germanes Carla i Mònica Sansebastián Fos optaran a un premi estatal a l'excel·lència acadèmica

Les germanes Sansebastián Fos. Les germanes Carla i Mónica Sansebastián Fos , naturals del Mareny de Barraquetes, han aconseguit el premi extraordinari de la Conselleria d'Educació al rendiment acadèmic en secundària. Són alumnes del col·legi concertat Luis Vives de Sueca. Aquest guardó s'atorga a aquells estudiants que aconsegueixen obtenir un 10 en el seu expedient acadèmic. A més, les marenyeres Carla i Mónica, que també són companyes d'aula, han sigut seleccionades per a accedir al Premi Nacional d'Excel·lència Acadèmica d'Educació Secundària Obligatòria al que tan sols opten 22 alumnes de tota la Comunitat Valenciana. Són les dues úniques de la Ribera Baixa que aspiren a aquest reconeixement.

L'albufera concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies

Ànecs en la sèquia dels arbres. El Parc Natural de L'Albufera , del qual forma part també el Mareny de Barraquetes, concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies diferents, amb registres històrics d'exemplars de moret comú , flamenc o negret comú , segons l'últim Cens Internacional d'Aus Aquàtiques Hivernants realitzat en tots els aiguamolls. Fonts de la Conselleria de Medi Ambient han informat que les xifres aconseguides aquest hivern vénen marcades pels màxims sense precedents per a aquest aiguamoll del moret comú, amb prop de 700 exemplars, de flamenc, amb 640 i de negret comú, del que s'han registrat més de 130.