Publicitat

divendres, 29 de març de 2013

Oratge Festes del Mareny 2.013

Oratge Festes Patronals 2.013.
El Mareny de Barraquetes es vist de gal·la durant sis dies intensos, plens de festa i d'alegria, per a celebrar les Festes Patronals en honor a la Patrona del nostre poble, la Verge del Rosari.

L'entaulat ja està al Carrer l'Església, els urinaris al Carrer Joventut, l'enllumenat i les banderetes al carrers del Mareny i la Placeta. Ja comença la festa!

En aquest especial vos informem sobre la predicció de l'Oratge:

-Dissabte 30, Dia de l'esport: Farà un dia extraordinari, amb unes temperatures que arribaran fins els 23º. El cel estarà completament ras. Durant el matí, les ratxes de vent de ponent seran moderades, i a partir del migdia aniran minorant a fluix. A les 02h, seran les 03! Canvi d'hora.

-Diumenge 31, Dia de la mona: El vent de ponent serà fluix, no obstant això, pel matí tindrem el cel molt ennuvolat, i de vesprada amb vent de llevant, ennuvolat amb Sol. Serà difícil volar el catxerulo.

-Dilluns 1, Dia de les Carrosses: Durant tot el dia tindrem intervals ennuvolats. El vent de ponent bufarà  moderadament.

-Dimarts 2, Dia de la Festa Grossa: El vent que bufarà de ponent, no serà cap impediment per a disparar la mascletà i el castell de focs d'artifici, com va passar l'any passat. Les màximes superaran els 20º.

-Dimecres 3, Dia de les Paelles: Tindrem el cel parcialment cobert de núvols i bufarà vent fluix de Migjorn. No assenyala pluja.

-Dijous 4, Dia del Poble: Cel ennuvolat amb pluja escassa. Vent fluix de ponent. Esperem que si ha de ploure, que ho faça quan ja s'haja acabat la festa.


Diari del Mareny de Barraquetes, vos desitja BONES FESTES!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Tot aquell comentari que continga insults o males formes serà esborrat.