Publicitat

dilluns, 18 de febrer de 2013

Ja estem en falles a Mareny, Sueca i Perelló

Foto: Suheca.com
La renovada plaça de l'Ajuntament va congregar ahir a centenars de fallers i falleres que acudiren puntuals a la cita amb un dels actes més emocionants i esperats del calendari faller, la Crida. A les 20 hores van fer la seua aparició en la balconada de l'edifici consistorial suecà la Fallera Major de Sueca, Esther Adroguer; la seua cort d'honor; l'alcalde de Sueca, Salvador Campillo; el regidor de Festes, Dimas Vázquez; el president de la Junta Local Fallera, Vicent Iborra, i resta de membres de la Junta; i les falleres majors i presidents de totes les comissions de Sueca, El Mareny de Barraquetes i El Perelló.

En primer lloc, va prendre la paraula el president de la Junta Local Fallera, Vicent Iborra, qui va afirmar que “per fi anem a donar la benvinguda, anem a gaudir d'allò que estem esperant des de fa un any, allò pel que hem lluitat i ens hem sacrificat durant tot aquest temps”. Iborra va desitjar que l'alegria d'aquesta festa es contagie a tots, especialment en les circumstàncies actuals, i va apel·lar a la tolerància i el respecte per part de tots per a gaudir de la festa abans de finalitzar el seu discurs donant-li la benvinguda a “la millor festa del món”. El regidor de Festes, Dimas Vázquez, per la seua banda, va afirmar que “participar en actes d'aquesta gran família fallera t'ompli de satisfacció, sobretot perquè veus a tanta gent implicada en aquesta festa tan nostra. Sueca, Mareny i Perelló hui han demostrat, una vegada més, que són eminentment falleres, i des de l'Ajuntament saben que compten amb tot el nostre suport”.
Foto: Suheca.com

L'alcalde de Sueca, Salvador Campillo, va afirmar que “com a faller, és un honor participar en aquest acte tan important de la Crida. A Sueca, comptem amb un col·lectiu faller molt nombrós però és que, a més, aquesta festa suposa també molts llocs de treball”. Finalment, va mostrar la seua satisfacció per l'alegria de tot el col·lectiu faller i especialment de la fallera major de Sueca “una jove que es mereix tot el que està vivint perquè ens contagia a tots la seua gran il·lusió i entusiasme per la festa fallera”.

Finalment, va intervindre la Fallera Major de Sueca, Esther Adroguer, qui va afirmar “és tan gran el sentiment d'haver de donar l'eixida a les festes falleres, saber que tot el poble espera l'última frase d'aquest discurs per a poder dir que 'ja estem en Falles', que el cor em batega a una velocitat frenètica”. Després de mostrar el seu agraïment a la seua comissió, l'Avinguda d'Espanya, a la Junta Local Fallera, i a la seua cort d'honor, va voler dedicar també unes paraules molt emotives a la seua família i, especialment, a la seua germana, membre també de la seua cort d'honor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Tot aquell comentari que continga insults o males formes serà esborrat.