Publicitat

dimecres, 27 de febrer de 2013

Frontenis Mareny complirà el primer objectiu de la temporada

Javi i Carles, contra
el Castelló de Rugat.
El Club Frontennis Mareny de Barraquetes afronta les dues últimes partides de la Lliga Comarcal d'aquesta temporada. Tot apunta a què l'objectiu de la permanència en la 1a divisió comarcal s'aconseguirà, però abans, el conjunt marenyer ( classificat, 41 punts) s'hauran d'enfrontar hui a domicili al Benimuslem (6é classificat, 40 punts) i la pròxima jornada a casa, front el Benifaió B (8é classificat, 38 punts) que ja no tindrà opcions d'avançar-nos en la graella. El CF Bolbaite s'ha proclamat campió de la Lliga 1a divisió Comarcal.

Pel que fa a la 3a divisió de Frontenis Preolímpic de Llevant, els marenyers han iniciat la segona volta donant guerra i mantenint-se en la part noble de la graella, en la 4a posició, amb 81 punts, a tan sols 5 del líder, la Font d'en Carròs. Els dos propers enfrontaments seran a casa; el primer contra el Benicull (11é classificat, 68 punts), i el segon contra el Benaguassil (12é classificat, 68 punts, i 1 jornada menys).

La jornada passada els marenyers s'imposaren en dos de les tres partides al Castelló de Rugat (9é classificat, 72 punts). Aquesta jornada els dóna forces per a seguir lluitant pel possible ascens de categoria, no obstant això, saben que no poder deixar escapar molts punts i que serà molt complicat.

Els horaris de les partides a casa es troben a l'Agenda del Mareny.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Tot aquell comentari que continga insults o males formes serà esborrat.