Passa al contingut principal

El Club de Frontennis fa els deures i passa pel seu millor moment

Ginés i Sergi, el passat dissabte.
El dissabte va tindre lloc l'enfrontament entre el Mareny de Barraquetes i el Polinyà de Xúquer B corresponent a la jornada número 14 de la tercera divisió de la Lliga FPL. Un xoc de gran importància, ja que un mal resultat els despenjava del grup al capdavant i propiciaria que alguns dels seus perseguidors els avançara en la classificació, però en canvi, un ple de victòries els afermava en les primeres posicions i els faria empatar amb un rival directe. Així doncs, els nostres jugadors van eixir a la pista amb un únic objectiu en ment: guanyar.

La primera partida va enfrontar a Ginés i Sergi contra Óscar i Vicent. Va estar bastant igualada durant l'inici, però a poc a poc els nostres anaven aconseguint que els punts caigueren al nostre favor i van aconseguir que el punter rival es desesperara. El marcador va quedar 30 a 17.

Situació a la Graella; Lliga FPL. Jornada 14.
La segona màniga la van disputar Álex i Carles contra Héctor i Marcos. Tot semblava indicar que anava a ser una partida difícil i que s'arribaria als punts finals amb màxima igualtat, però res més lluny de la realitat. Una actuació desafortunada per part del davanter rival, Marcos, que no aconseguia entrar en partida, va fer que els nostres reberen una injecció extra de punts en el seu caseller, aconseguint un avantatge que tan sols havien d'administrar. A mitjan partida la parella rival es va estancar i els nostres van portar la partida a la seua fi amb relativa facilitat. El marcador final quedà en un altre 30 a 17.

El tercer i últim xoc de la vesprada va tindre com a protagonistes a Adrian i Víctor, per la nostra banda, i a Felipe i Miguel Ángel per part del Polinyà. Aquesta era una partida en la qual no se sabia molt bé el que podia passar. El punter rival, Felipe, era un vell conegut que els podia fer molt de mal si aconseguia enganxar-se bé a la partida. Per sort per als nostres, no va anar així. A més van ser afortunats amb algunes boles que van trencar en les cantonades i que causaven un doble efecte, anotar un punt al seu favor i desesperar els rivals. Aquesta vegada el marcador va quedar en un apretat 30 a 28.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El C.C. Mareny de Barraquetes a Riola

Els representants marenyers. Ahir dissabte a les 20 h, tenia lloc la XIII Volta a Peu pel Xúquer de Riola , coincidint amb les seues festes patronals. Aquesta era la 10a prova del II Circuit CRM Ribera de Xúquer . En una setmana, el nostre Club de Córrer ha estat representat en dos curses .

L'albufera concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies

Ànecs en la sèquia dels arbres. El Parc Natural de L'Albufera , del qual forma part també el Mareny de Barraquetes, concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies diferents, amb registres històrics d'exemplars de moret comú , flamenc o negret comú , segons l'últim Cens Internacional d'Aus Aquàtiques Hivernants realitzat en tots els aiguamolls. Fonts de la Conselleria de Medi Ambient han informat que les xifres aconseguides aquest hivern vénen marcades pels màxims sense precedents per a aquest aiguamoll del moret comú, amb prop de 700 exemplars, de flamenc, amb 640 i de negret comú, del que s'han registrat més de 130.

Contar-Comptar Enrere

Contar enrere no és el mateix que comptar enrere... Contar i comptar, dues paraules que fonèticament es confonen molt si no hi estem atents. Contem cada dia i comptem cada dia també. Contem històries de veres o imaginàries, del present i del passat; inventem històries de futur, relats de fets anònims o propis que adornem literàriament quan ens convé o simplifiquem si ens afecta massa o ens dol.