Publicitat

dissabte, 26 de gener de 2013

CF Mareny buscarà hui tancar una setmana redona

Partit front el CF Algemesí.
Dijous passat jugaren a domicili contra el C.F. Algemesí per a disputar la jornada 11 de la 1a Divisió Comarcal. El resultat va ser immillorable, ja que per fi aconseguiren un ple de victòries en comarcal, i d'altra banda, han donat un gran bot per a aconseguir mantindre la categoria, que és el principal objectiu de la temporada.

La primera partida la disputaven Gines i Sergi, contra Enrique i Andrés. Partida molt ben portada pel punter marenyer Sergi, que va fer molts serveis directes i va estrènyer molt bé la bola. Amb un avantatge de més de 10 punts, els nostres es van dedicar a mantindre l'avantatge per a aconseguir finalment la victòria per 17-30.

En la segona partida, Álex i Víctor representaven l'equip marenyer, que s'enfrontava als locals Alfredo i Sales. Partida molt bonica i igualada de principi a fi, amb Víctor defensant-se molt bé dels atacs de Sales i Álex estrenyent molt bé la bola com ens té acostumats. La partida es va trencar definitivament amb 24-26 al nostre favor, amb dos serveis directes del nostre punter Víctor. Fet i fet, segona victòria de la nit i primer ple de la temporada per un 24-30.

Aquesta vesprada a les 17h, els marenyers s'enfrontaran contra Polinyà del Xúquer (1r classificat, 3 punts per damunt del CF Mareny) al Poliesportiu Municipal del Mareny de Barraquetes. Aquesta enfrontament correspon a la jornada 12 de la FPL, on els nostres tenen una gran oportunitat de consolidar-se com a club que lluita per l'ascens de categoria.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Tot aquell comentari que continga insults o males formes serà esborrat.