Publicitat

dimarts, 18 de desembre de 2012

El CF Mareny és líder de la FPL 3a divisió

Els marenyers han aconseguit el lideratge després de 10 jornades, on han disputat 30 partides, en la nova aventura per la FPL 3a divisió.
 
Víctor i Àlex, guanyaren la seua partida.
No obstant això, la conclusió que tragueren de la darrera jornada, va ser que no sempre és suficient amb jugar bé. El Bolbaite és un dels equips més forts de la categoria.

Els nostres jugadors li van plantar cara a un equip molt seriós al que costa molt guanyar-li i amb el qual cal barallar al màxim cada punt per a aconseguir anotar-lo en el teu caseller.

El primer xoc va enfrontar a Javi i Carles contra Miguel Ángel i Alberto. Els nostres van jugar bé i, encara que en certs moments se'ls va notar alguna cosa nerviosos, van saber aguantar i romandre amb opcions fins al final de la partida la qual va acabar amb un ajustat 27-30 a favor dels visitants.
 
Ginés i Sergi es van mesurar en el segon assalt contra Esteban i Vicente. Aquesta partida va estar igualada en tot moment encara que malhauradament van tornar a guanyar els de Bolbaite. Ginés va tindre una gran actuació retornant els colps als quals el sotmetien i obrint bola amb mestratge obligant al jugador contrari a desplaçar-se.
 
Per la seua banda, Sergi estrenyia moltíssim la bola aconseguint que Esteban només poguera limitar-se a defensar. No obstant, l'equip contrari va aguantar molt bé i va saber aprofitar les boles franques per a decidir alguns punts amb "doble-paret". Fet i fet, 28 a 30 a favor de Bolbaite.
 
L'últim enfrontament de la vesprada el van disputar Álex i Víctor contra Ismael i José. Aquesta vegada no va haver cap dubte i els nostres es van portar la victòria clarament agranant de la pista als seus rivals, en part gràcies a una espectacular actuació del nostre zaguero que va estar molt segur i va estrènyer molt la bola. El resultat va quedar en un contundent 30 a 13.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Tot aquell comentari que continga insults o males formes serà esborrat.