Passa al contingut principal

Frontennis Mareny obté un balanç positiu aquesta setmana

Foto d'arxiu; Club Frontennis Mareny.
El Club de Frontennis Mareny de Barraquetes, va disputar el passat divendres 16 a les 20h., dues partides front el Guadassuar C.F, situat en la 4a posició de la graella, de la 1a Divisió Comarcal.

La primera partida la jugaren Adrian i Víctor, partida guanyada pels nostres amb molt de patiment, amb l'ajustat marcador de 30-28. Molt bona partida duta per Adrian, on s'ha de destacar el gran encert de Víctor, fent punts de molt bonica factura.

La segona partida la jugaren Ginés i Carles, en aquesta ocasió el conjunt marenyer va perdre 30-27. Bona partida dels marenyers fins a les acaballes, on tres errades els costaren la partida.
Així doncs, tanquen la jornada comarcal en la penúltima posició, la vuitena, amb 8 punts de 24 possibles. No obstant això, el Club de la nostra localitat ha jugat encara menys partides que la resta d'equips.

La pluja ha ajornat varies partides,
per això el CF Mareny en té
menys que la resta de clubs.
En quant a la 3a Divisió FPL, els marenyers jugaren contra La Granja C.F. La primera partida jugada per Alex i Víctor la guanyaren per 30-27. En la segona partida, els representants eren Javi i Sergi, però malgrat els esforços, no van poder aconseguir la victòria, i perderen per 30-25.

La tercera partida i última de la nit, la jugaren Adrian i Carles guanyant-la per 30-27. Bon resultat el que va obtindre l'equip marenyer, obtinguent 2 partides de 3 possibles davant un molt bon equip com és la Granja, que els permet seguir a la part noble de la classificació, situant-se al 5é lloc de 15, amb 30 punts i amb 3 partides menys per disputar.

La propera setmana, els marenyers, rebran a casa al Tennis Carlet, últim classificat de la 3a divisió FLP.  Serà dissabte 24 a les 20h. En quant a la lliga Comarcal 1a Divisió, divendres a les 19 h. es disputarà el partit a domicili contra el sempre complicat Atletic Polinyà, que es troba com a 3r classificat.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El C.C. Mareny de Barraquetes a Riola

Els representants marenyers. Ahir dissabte a les 20 h, tenia lloc la XIII Volta a Peu pel Xúquer de Riola , coincidint amb les seues festes patronals. Aquesta era la 10a prova del II Circuit CRM Ribera de Xúquer . En una setmana, el nostre Club de Córrer ha estat representat en dos curses .

Les germanes Carla i Mònica Sansebastián Fos optaran a un premi estatal a l'excel·lència acadèmica

Les germanes Sansebastián Fos. Les germanes Carla i Mónica Sansebastián Fos , naturals del Mareny de Barraquetes, han aconseguit el premi extraordinari de la Conselleria d'Educació al rendiment acadèmic en secundària. Són alumnes del col·legi concertat Luis Vives de Sueca. Aquest guardó s'atorga a aquells estudiants que aconsegueixen obtenir un 10 en el seu expedient acadèmic. A més, les marenyeres Carla i Mónica, que també són companyes d'aula, han sigut seleccionades per a accedir al Premi Nacional d'Excel·lència Acadèmica d'Educació Secundària Obligatòria al que tan sols opten 22 alumnes de tota la Comunitat Valenciana. Són les dues úniques de la Ribera Baixa que aspiren a aquest reconeixement.

L'albufera concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies

Ànecs en la sèquia dels arbres. El Parc Natural de L'Albufera , del qual forma part també el Mareny de Barraquetes, concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies diferents, amb registres històrics d'exemplars de moret comú , flamenc o negret comú , segons l'últim Cens Internacional d'Aus Aquàtiques Hivernants realitzat en tots els aiguamolls. Fonts de la Conselleria de Medi Ambient han informat que les xifres aconseguides aquest hivern vénen marcades pels màxims sense precedents per a aquest aiguamoll del moret comú, amb prop de 700 exemplars, de flamenc, amb 640 i de negret comú, del que s'han registrat més de 130.