Publicitat

diumenge, 18 de novembre de 2012

Frontennis Mareny obté un balanç positiu aquesta setmana

Foto d'arxiu; Club Frontennis Mareny.
El Club de Frontennis Mareny de Barraquetes, va disputar el passat divendres 16 a les 20h., dues partides front el Guadassuar C.F, situat en la 4a posició de la graella, de la 1a Divisió Comarcal.

La primera partida la jugaren Adrian i Víctor, partida guanyada pels nostres amb molt de patiment, amb l'ajustat marcador de 30-28. Molt bona partida duta per Adrian, on s'ha de destacar el gran encert de Víctor, fent punts de molt bonica factura.

La segona partida la jugaren Ginés i Carles, en aquesta ocasió el conjunt marenyer va perdre 30-27. Bona partida dels marenyers fins a les acaballes, on tres errades els costaren la partida.
Així doncs, tanquen la jornada comarcal en la penúltima posició, la vuitena, amb 8 punts de 24 possibles. No obstant això, el Club de la nostra localitat ha jugat encara menys partides que la resta d'equips.

La pluja ha ajornat varies partides,
per això el CF Mareny en té
menys que la resta de clubs.
En quant a la 3a Divisió FPL, els marenyers jugaren contra La Granja C.F. La primera partida jugada per Alex i Víctor la guanyaren per 30-27. En la segona partida, els representants eren Javi i Sergi, però malgrat els esforços, no van poder aconseguir la victòria, i perderen per 30-25.

La tercera partida i última de la nit, la jugaren Adrian i Carles guanyant-la per 30-27. Bon resultat el que va obtindre l'equip marenyer, obtinguent 2 partides de 3 possibles davant un molt bon equip com és la Granja, que els permet seguir a la part noble de la classificació, situant-se al 5é lloc de 15, amb 30 punts i amb 3 partides menys per disputar.

La propera setmana, els marenyers, rebran a casa al Tennis Carlet, últim classificat de la 3a divisió FLP.  Serà dissabte 24 a les 20h. En quant a la lliga Comarcal 1a Divisió, divendres a les 19 h. es disputarà el partit a domicili contra el sempre complicat Atletic Polinyà, que es troba com a 3r classificat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Tot aquell comentari que continga insults o males formes serà esborrat.