Passa al contingut principal

Dades del CC Mareny a la 32 Marató de València

Com ja va anunciar Diari Independent, en la 32a Marató Divina Pastora València, hi hagué representació marenyera. 42.195 metres de recorregut que van completar un total de 7090 homes i 689 dones.
CA Corriols animant al CC Mareny.

Els marenyers, ens han contat, que la sensació que se sent quan es fa la primera marató, és inoblidable i impressionant. Els nostres representants ho donaren tot, en una marató per a la qual portaven molt de temps preparant-se. També volen agraïr públicament al CA Corriols, per haver anat a animar-los amb pancartes fins a València. (Llegir crònica del CA Corriols).

Els resultats dels nostres representants en la 32a Marató de València:
Els quatre marenyers maratonians.
  • Jordi Meseguer Llopis, acabà en 03:01:56, en la posició 558a de la general, i el classificat 150 de la seua categoria Senior Masculí (de 1.591).
  • Juan Fuster Roselló, acabà en 03:12:08, en la posició 947a de la general, i el classificat 240 de la seua categoria Veterà B Masculí (de 1.675).
  • Sonia Carrascosa Borja, acabà en 04:00:07, en la posició 5.219a de la general, i la classificada 70 de la seua categoria Veterana A Femení (de 148).
  • Carlos López Guijarro, acabà en 04:02:54, en la posició 5.444a de la general, i el classificat 1237 de la seua categoria Veterà B Masculí (de 1.675).
Jordi Meseguer, moment de la Marató.
En la 10k Divina Pastora, que se celebrava al mateix temps que la Marató, hi van participar els marenyers Javier Iborra Vernia i Dioni López Elson, que van completar els 10.000 metres de recorregut en 00:57:47.

Com a anècdota, quan Sonia creuava la línia de meta, l'speaker va dir: del Mareny de Barraquetes, Sonia!. Ens afirma que va ser un moment únic i irrepetible.