Passa al contingut principal

Segona quinzena d'agost intensa al Mareny

Exhibició de patins.
Aquesta nit s’inicia la marató de festes i actes que ens esperen durant els propers 10 dies. Festes, Oci, Cultura i Esport es donen lloc al Mareny.


FESTES SANT ROC 2012


Aquesta nit de 15 d’agost, a les 23:00 h, tindrà lloc l’espectacle de l’orquestra Trio Pacific Blue. El lloc és el Poliesportiu, i els Festers 2013 es faran càrrec de la barra. 


Demà dijous 16, es realitzarà el sopar organitzat pels Festers 2013. Al voltant de les 23 h. començaran les Varietets, amb Humorista, Cantant i Vedette. 

Concert de Metal Mareny.
Divendres 17, serà l’últim dia de la venda de llibres solidaris amb l’Alzheimer. Des de les 18 h. fins les 21.30 h. a la Sala Multiusos. Aquesta activitat forma part de la 1a Setmana Cultural.

Des de les 17 h. fins les 21 h., tindrà lloc la 1a exhibició de patins del Mareny, al Poliesportiu Municipal del Mareny de Barraquetes. Es faran exhibicions i també hi haurà tallers per als més menuts. 

A les 12 de la nit, concert de Metal Mareny al Poliesportiu, amb barra a càrrec dels Festers 2013. (FOTO Metal Mareny) 


ESDEVENIMENTS CAP DE SETMANA 


Durant el cap de setmana, l’Associació de Veïns de la Platja del Rei, ha organitzat una seguida d’actes per a commemorar el 10é aniversari de la seua constitució. 

A la Platja del Rei, també tindrà lloc una Fira Marinera, des del 17 fins al 19 d’agost. Consistirà en la mostra de productes reciclats i 3 vaixells per a què els curiosos que s’apropen els vegen de ben a prop. 


1a SETMANA CULTURAL del MARENY


Dilluns 20 i dimarts 21 d’11:30 fins a les 13:30 h. es durà a terme un taller de dibuix per a xiquets i xiquetes de 6 a 12 anys. Tindrà lloc a la Casa de la Música, al C/Les Parres. 

Dimarts 21 de vesprada, a les 20 h., tindrà lloc al Casino del Mareny, la presentació d’un documental de Xúquer Viu (20 minuts de durada), on es mostra l’estat del riu, i una posterior xerrada. 

Cinema d'Estiu.
Dimecres 22 a les 19 h., al Poliesportiu del Mareny, s’esdevindrà una Mostra Gastronòmica per a les dones del Mareny. Per a assistir, s’ha de dur alguna cosa feta per elles per a degustar-ho entre tots en el berenar. 

Després del berenar, tindrà lloc un BINGO GRATUÏT, on les afortunades seran guanyadores de diferents productes que donarà l’Ajuntament del Mareny. 

A la nit de dijous 23, tindrem Cinema d’Estiu al Poliesportiu Municipal. La pel·lícula escollida que es donarà inici a les 22:30h. és “Tintín y el secreto del Unicornio” (castellà), apta per a tots els públics.(FOTO Cinema) 
Óscar Tramoyeres.



Divendres 24, serà la cloenda d’aquesta 1a Setmana Cultural del Mareny. 


A les 22:30 h., Óscar Tramoyeres, ens farà riure al voltant d’una horeta i quart, amb el seu monòleg en valencià titulat “Guerra de sexes, sexes en guerra”.

Després, a les 00 h. un concert de grups novells (Pop/Rock) posaran fi a la nit. 

Abans del monòleg es lliuraran els premis del 1r Concurs de Poesia, i es farà entrega dels diners recaptats en la venda dels llibres solidaris per a la FVAFA. La nit del divendres 24 hi haurà barra a càrrec dels Festers 2013. 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El C.C. Mareny de Barraquetes a Riola

Els representants marenyers. Ahir dissabte a les 20 h, tenia lloc la XIII Volta a Peu pel Xúquer de Riola , coincidint amb les seues festes patronals. Aquesta era la 10a prova del II Circuit CRM Ribera de Xúquer . En una setmana, el nostre Club de Córrer ha estat representat en dos curses .

Les germanes Carla i Mònica Sansebastián Fos optaran a un premi estatal a l'excel·lència acadèmica

Les germanes Sansebastián Fos. Les germanes Carla i Mónica Sansebastián Fos , naturals del Mareny de Barraquetes, han aconseguit el premi extraordinari de la Conselleria d'Educació al rendiment acadèmic en secundària. Són alumnes del col·legi concertat Luis Vives de Sueca. Aquest guardó s'atorga a aquells estudiants que aconsegueixen obtenir un 10 en el seu expedient acadèmic. A més, les marenyeres Carla i Mónica, que també són companyes d'aula, han sigut seleccionades per a accedir al Premi Nacional d'Excel·lència Acadèmica d'Educació Secundària Obligatòria al que tan sols opten 22 alumnes de tota la Comunitat Valenciana. Són les dues úniques de la Ribera Baixa que aspiren a aquest reconeixement.

L'albufera concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies

Ànecs en la sèquia dels arbres. El Parc Natural de L'Albufera , del qual forma part també el Mareny de Barraquetes, concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies diferents, amb registres històrics d'exemplars de moret comú , flamenc o negret comú , segons l'últim Cens Internacional d'Aus Aquàtiques Hivernants realitzat en tots els aiguamolls. Fonts de la Conselleria de Medi Ambient han informat que les xifres aconseguides aquest hivern vénen marcades pels màxims sense precedents per a aquest aiguamoll del moret comú, amb prop de 700 exemplars, de flamenc, amb 640 i de negret comú, del que s'han registrat més de 130.