Publicitat

dilluns, 20 d’agost de 2012

Exitosa 1a Exhibició de patins del Mareny

Foto de grup.

La passada vesprada de divendres dia 17, al Poliesportiu Municipal del Mareny de Barraquetes, els aficionats al patinatge van poder gaudir de les diferents activitats organitzades per Freeride Valencia, TricknRoll i l'Ajuntament del Mareny de Barraquetes.

Durant la vesprada van assistir al voltant de 200 persones, les quals vegeren com els 30 patinadors i patinadores realitzaven les exhibicions d'eslàlom, salt d'altura en patins i derrapatges entre altres.

Una de les acrobàcies dels patinadors.
Un dels patrocinadors de l'esdeveniment, Cañero Rolling, va muntar una carpa on es podien adquirir diferents articles amb grans descomptes. També tingueren lloc tallers per als més menuts.

L'esdeveniment va estar amenitzat amb música d'ambient i en acabar l'acte es repartiren entrepans per als participants. Els patrocinadors i organitzadors quedaren molt satisfets amb el resultat i esperen que es puguen seguir organitzant esdeveniments com aquest.

El regidor d'esports, Ivan Peruga, va recalcar que des d'aquest Ajuntament s'està fomentant cada vegada més l'esport al nostre poble amb la introducció de més activitats esportives.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Tot aquell comentari que continga insults o males formes serà esborrat.