Publicitat

dilluns, 13 d’agost de 2012

Divendres solidari al Mareny de BarraquetesVenda de llibres solidaris.

El passat divendres dia 10, a la nostra localitat, no hi havia motiu per no ser-ne solidari, i és que s’esdevingueren 3 causes solidàries.

A l’ambulatori, des de les 18h. fins a les 21h. passaren un total de 40 persones donants de sang. La gent del Mareny va respondre a la crida que fan des dels centres de transfusió de sang. Els col·laboradors es mostraren satisfets amb aquesta xifra.


L’associació de Lluita Contra el Càncer de Sueca també va aprofitar la passada vesprada de divendres i va eixir pel mercadet del C/L’església a recaptar fons per a lluitar i conscienciar a la gent d’aquesta malaltia.

També la venda de llibres solidaris amb l’Alzheimer va resultar ser un èxit. Aquest divendres era ja el segon en el qual tenia lloc aquesta iniciativa de l’Agència Municipal de Lectura, l’Ajuntament del Mareny i Diari Independent.

S’han venut més de 250 llibres comptant els dos dies, i encara queda el proper divendres 17. La gent s’ha mostrat molt solidària comprant els llibres que s’han posat als preus d’1, 3 i 5€.

El bon gust de boca que va deixar el primer dia, no va ser res en comparació del segon. S’han superat totes les expectatives. Recordem que tots els diners recaptats entre la venda de llibres i els donatius, aniran destinats íntegrament a la FVAFA.
Podeu portar-ne més durant aquesta setmana a la biblioteca.

1 comentari:

Tot aquell comentari que continga insults o males formes serà esborrat.