Passa al contingut principal

C.C. Mareny de Barraquetes en la nocturna de Manuel

Inici de la volta a peu.
Després de pràcticament tot el mes d'agost de descans, el nostre Club de Córrer del Mareny ha estat representat a la XXII Volta a Peu Nocturna de Manuel, per Juan i Sonia, en la que era la 10a prova puntuable del Circuit CRM Ribera de Xúquer.

La cursa tenia lloc el passat divendres 24 d'agost, i un total de 662 corredors completaren els 8.500 metres de distància que hi havien des de l'eixida fins a la línia de meta.

Tot i que la cursa tenia el seu inici a les 21 h., els 37º de temperatura que hi havia a l'ambient, van fer que els atletes suaren ben bé la samarreta.
  • Juan Fuster Roselló, completà la cursa en 00:37:18 i es classificà el 69é de la seua categoria.
  • Sonia Carrascosa Borja, realitzà la cursa en 00:42:31 i es classificà la 9a de la seua categoria.
En acabar la cursa absoluta i després de donar els premis, es preparà a la Plaça de l'Església un sopar de baix braç amb taulons i cadires amb beguda i picadeta.
 
El Circuit CRM s'acomiada així, fins el proper dissabte 8 de setembre, que tindrà lloc la XVI Volta a peu a Alginet, l'11a prova puntuable del circuit CRM Ribera de Xúquer.
 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El C.C. Mareny de Barraquetes a Riola

Els representants marenyers. Ahir dissabte a les 20 h, tenia lloc la XIII Volta a Peu pel Xúquer de Riola , coincidint amb les seues festes patronals. Aquesta era la 10a prova del II Circuit CRM Ribera de Xúquer . En una setmana, el nostre Club de Córrer ha estat representat en dos curses .

L'albufera concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies

Ànecs en la sèquia dels arbres. El Parc Natural de L'Albufera , del qual forma part també el Mareny de Barraquetes, concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies diferents, amb registres històrics d'exemplars de moret comú , flamenc o negret comú , segons l'últim Cens Internacional d'Aus Aquàtiques Hivernants realitzat en tots els aiguamolls. Fonts de la Conselleria de Medi Ambient han informat que les xifres aconseguides aquest hivern vénen marcades pels màxims sense precedents per a aquest aiguamoll del moret comú, amb prop de 700 exemplars, de flamenc, amb 640 i de negret comú, del que s'han registrat més de 130.

Contar-Comptar Enrere

Contar enrere no és el mateix que comptar enrere... Contar i comptar, dues paraules que fonèticament es confonen molt si no hi estem atents. Contem cada dia i comptem cada dia també. Contem històries de veres o imaginàries, del present i del passat; inventem històries de futur, relats de fets anònims o propis que adornem literàriament quan ens convé o simplifiquem si ens afecta massa o ens dol.