Publicitat

diumenge, 27 de maig de 2012

La Ludoteca Municipal es convertirà en Escola Infantil

Parc exterior
A principis d'aquest estiu es durà a terme la primera de les dues fases d'ampliació de la Ludoteca Municipal, per a convertir-la en Escola Infantil.

El nombre de demanda real de places ha fet, a l'Ajuntament d'El Mareny, replantejar-se la millora del servei de la guarderia-ludoteca municipal que s'inaugurà durant el mes de febrer del 2011.El govern local, mitjançant el Pla Provincial d'Obres i Serveis (PPOS), ampliarà l'actual ludoteca municipal per a habilitar-la com a escola infantil incompleta de primer cicle (de 0 a 5 anys). L'ampliació compendrà dues fases, amb una duració de dos anys, sobre els terrenys del pati posterior de l'edifici on es troba l'Ajuntament, i l'edifici annex.
Inauguració de la Ludoteca (02/2011)

El projecte tècnic ja està redactat i les primeres obres que començaran a principis d'estiu, comprendran l'estructura i la coberta valorades en 35.000 euros.

Actualment disposen d'una aula, cuina, pati de jocs i tres banys. Amb les noves obres, s'ampliaran 75 metres quadrats als 110 metres actuals, i aconseguiran així un nou pati de jocs i una nova aula.

1 comentari:

  1. Em sembla molt encertat...Enhorabona a l´Ajuntament i a aquells/aquelles que fan possible tot allò que últimamment està fent-se al Mareny

    ResponElimina

Tot aquell comentari que continga insults o males formes serà esborrat.