Publicitat

diumenge, 20 de maig de 2012

El Mareny ja disposa de marca turística

Marca turística d'El Mareny

Divendres a les 12 del migdia, tenia lloc a l'Ajuntament d'El Mareny, la decisió del jurat per a escollir el logotip turístic que servirà com a marca turística del nostre poble.

El jurat, que no ho ha tingut gens fàcil amb dénou dissenys presentats, el formaven: l'alcalde Jordi Sanjaime, la regidora de Turisme, Neus Beltrán i la professora de Belles Arts, Carme Sarrió.

El guanyador d'aquest concurs ha estat Alberto Galindo, natural de la ciutat de València amb 22 anys d'edat. Recordem que el premi està valorat amb 300 €.

En el disseny es poden apreciar les barraques i la platja, elements propis de la nostra localitat que l'han fet el guanyador.

Junt al video turístic d'El Mareny de Barraquetes presentat mesos abans, s'espera incrementar el turisme i donar a conéixer la nostra localitat, i que els turistes vinguen a gaudir de l'Albufera, la Platja del Rei i del nostre poble en general.

15 comentaris:

 1. Un bon logotip, enhorabona al guanyador i al poble de Mareny.Com sempre aquest poble ens seguix sorprenent cada dia.

  ResponElimina
 2. très sobre et très joli

  ResponElimina
 3. Esperava algo més.....diguemne que un poc despagat.Jo veig les barraques de la gola i la passarela vist desde la mar.....i ja está.Desconec les bases ....Però si hi ha un slogan que tanca el video....Deuría haver alguna referencia.

  ResponElimina
 4. També tinc que afegir el paregut en el logo de l'Agencia Tributaria........I es un organisme poc simpátic

  ResponElimina
 5. Jo crec que está bastant acertat ja que barraquetes no te res de res per a destacar, tan sols un forn i una bona platja. A mes, apareixen les barraques representatives a la mateixa vegada que dona sensació de un poble que avanca i no l'antic escut..

  ResponElimina
  Respostes
  1. Crec que amb això t'equivoques. Per primera el poble es diu "El Mareny de Barraquetes". Per segona, tenim unes festes envejables, un estiu replet d'activitats al nostre poble i un paisatge dins de l'Albufera immillorable. Totes aquestes coses i més, fan d'El Mareny de Barraquetes un poble únic que està en ple desenvolupament.
   Respecte als forns, en tenim dos i ben coneguts.
   Per altra banda l'escut és i serà el mateix que sempre, açò és el logotip turístic.
   No m'agrada que es confonguen les coses. Gràcies.

   Elimina
  2. El escut es jove,Heráldica de la Conselleria el va crear fa uns anys.La teva visió del Mareny es molt limitada.Desconeixes el mirador del Favat,ignores les tomaques del Mareny.....Tenim 3 parcs infantils....Un poliesportiu completissím.El Edifici que alberga l'Ajuntament es un edifici catalogat amb un jardí que compta amb exemplars Centenaris de magnolios Grandiflora....Dues Araucaries originaries de Sudamerica que tenen més de cent cinquanta anys.Ah!En la plaça on está el forn hi ha una tenda, Casa L'Olier.Fundada en el 1889.....La Casa Blava....Quan entres al Mareny es veu antes que el forn.Si et prens la molestia i guaites en aquest blog .... hi han fotos en que en 1927 apareix Ca l'Olier i el lloc on está ara el forn son tot barraques.

   Elimina
 6. Bé, dos coses: primer dir al comentarista anònim anterior que El Mareny té més que un forn i una platja: té personalitat.
  Respecte al logo dir que - apart de que ja sabem com és de complicat de vegades triar guanyadors per als concursos i que juga el cap, el cor, l´originalitat, el disseny etc etc-jo el trobe fred,em sobren les palometes( un poc "peperes")i eixe paregut a l`Agència Tributària....Un logo ha de tenir personalitat i no ha de recordar-te res més que allò que representa.

  ResponElimina
 7. molt bé!!!!!!!!!!!!!!al menys el logo no deixa indiferents.Crea polemica.Ja cumplix un dels objetius en marketing.

  ResponElimina
 8. Aço va escalfant.se!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ResponElimina
 9. Jo vaig participar, pero no va haber sort.

  Reconec que la meua proposta era mes complexa que la guanyadora i aixo no m'ajudá.

  Igualment m'agrada mes el meu logotip -D-

  ResponElimina
  Respostes
  1. C Sapiña,aixó ho saps tú.....nosaltres no.Penja el teu logotip i el coneixerem.Aci mateix ho podrás fer...sembla haver vist algún per esta página.

   Elimina
  2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

   Elimina
  3. Error amb el compte de google...
   Com habia dit en el comentari que he eliminat:
   Ara m'entra el dubte, si el puje i resulta que no li agrada a ningun... xD
   D'acord, el penje
   http://i.imgur.com/xs5cM.jpg

   Elimina
  4. Que guaiiiiiiiiiiiiiii!Carles personalment a mi m'agradat molt.De veritat.

   Elimina

Tot aquell comentari que continga insults o males formes serà esborrat.