Passa al contingut principal

Club de Córrer Mareny de Barraquetes a L'Alcúdia

Ahir dissabte 5 de maig, va tindre lloc la XXV Volta a peu a L’Alcúdia, sent així la tercera prova puntuable del Circuit. Té una llargària de 10 km i participaren 961 corredors. Teniem quatre representants.

Parlant del Club de Córrer del nostre poble:

Els nostres representants en la
cursa d'ahir a la L'Alcúdia,
junt a 2 corredors més.
Jordi Meseguer, va completar la cursa en 00:36:28. Va finalitzar en la 25a posició de la classificació general, i el 13é de la seua categoria Senior M.

En el seu lloc, Juan Fuster, va finalitzar la carrera en 00:39:14, en la posició 88 de la general, i 44 de la seua categoria Veterano A.

Per altra banda, Carlos López, amb un temps de 00:46:20, finalitzà en la posició 408, i la 171 de la seua categoria Veterano A.

Per últim, Sonia Carrascosa, realitzà la cursa en 00:50:40, quedant així en la posició 641 de la general, i la 18a de la seua categoria Veterana A.

En aquest enllaç podreu vore la classificació per clubs. El Club de Córrer d'El Mareny està en la pàgina 9.

La pròxima cita del Circuit és el 26 de maig, en la XX Volta a peu a Alcantera de Xuquer, I Mitja Marató, la qual consta de 21097m, sent aquesta junt a la d'Alzira la més llarga.


Diari Independent, amb l'Esport d'El Mareny de Barraquetes.

Comentaris

  1. Enhorabona a la gent del Club de còrrer del Mareny de Barraquetes, ànim i a donar-se d'alta al mateix marenyeros/es !

    ResponElimina
  2. Enhorabona a la gent del Club de còrrer del Mareny de Barraquetes, ànim i a donar-se d'alta al mateix marenyeros/es !

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Tot aquell comentari que continga insults o males formes serà esborrat.

Entrades populars d'aquest blog

El C.C. Mareny de Barraquetes a Riola

Els representants marenyers. Ahir dissabte a les 20 h, tenia lloc la XIII Volta a Peu pel Xúquer de Riola , coincidint amb les seues festes patronals. Aquesta era la 10a prova del II Circuit CRM Ribera de Xúquer . En una setmana, el nostre Club de Córrer ha estat representat en dos curses .

Les germanes Carla i Mònica Sansebastián Fos optaran a un premi estatal a l'excel·lència acadèmica

Les germanes Sansebastián Fos. Les germanes Carla i Mónica Sansebastián Fos , naturals del Mareny de Barraquetes, han aconseguit el premi extraordinari de la Conselleria d'Educació al rendiment acadèmic en secundària. Són alumnes del col·legi concertat Luis Vives de Sueca. Aquest guardó s'atorga a aquells estudiants que aconsegueixen obtenir un 10 en el seu expedient acadèmic. A més, les marenyeres Carla i Mónica, que també són companyes d'aula, han sigut seleccionades per a accedir al Premi Nacional d'Excel·lència Acadèmica d'Educació Secundària Obligatòria al que tan sols opten 22 alumnes de tota la Comunitat Valenciana. Són les dues úniques de la Ribera Baixa que aspiren a aquest reconeixement.

L'albufera concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies

Ànecs en la sèquia dels arbres. El Parc Natural de L'Albufera , del qual forma part també el Mareny de Barraquetes, concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies diferents, amb registres històrics d'exemplars de moret comú , flamenc o negret comú , segons l'últim Cens Internacional d'Aus Aquàtiques Hivernants realitzat en tots els aiguamolls. Fonts de la Conselleria de Medi Ambient han informat que les xifres aconseguides aquest hivern vénen marcades pels màxims sense precedents per a aquest aiguamoll del moret comú, amb prop de 700 exemplars, de flamenc, amb 640 i de negret comú, del que s'han registrat més de 130.