Publicitat

dilluns, 28 de maig de 2012

C.C. Mareny de Barraquetes a Alcàntera de Xúquer

Juan i Sonia en la 1a volta.
Carrera molt dura la del dissabte passat. I Mitja Marató Alcàntera del Xùquer amb 21.970 m. Va ser la 4a prova del II Circuit CRM Ribera del Xúquer.

El poble d'Alcàntera és una meravella i el club amfitrió La Polseguera els va fer sentir com a casa; en tot moment els van animar moltíssim. Els nostres corredors eixiren d'El Mareny amb 27º i arribaren a Alcàntera amb 35º; la calor era insuportable i en eixes condicions començaren a córrer.

La cursa constava de dues voltes a un circuit de 10.500 m amb alguns trossos de costes. "Al quilòmetre 4 ja no podia més i pensava retirar-me, però em vaig creuar amb Juan, i quan em va vore se'n vingué amb mi i baixàrem el ritme.  Gràcies als seus ànims la vaig poder acabar.", ens ha contat Sonia.

A la fí, Juan Fuster Roselló i Sonia Carrascosa Borja completaren la Mitja Marató en 02:02:47. Moltíssima gent es retirà; 248 corredors l'acabaren de 300.

El poble va estar bolcat en tot moment amb la carrera i gràcies a això van tornar d'Alcàntera amb un bon sabor de boca, que els fa esperar amb ganes la propera cursa del Circuit. Tindrà lloc el dissabte 2 de juny a Algemesí, la XXVIII Volta a peu San Onofre que comprén 10 km.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Tot aquell comentari que continga insults o males formes serà esborrat.