Publicitat

dissabte, 26 de maig de 2012

Acaba la Copa Comarcal per al Club de Frontennis d'El Mareny

Jugadors que han fet possible l'ascens
Acaba la Copa Comarcal per als nostres. Ahir, el conjunt marenyer va ser eliminat per l'Athletic Polinyà per 2 a 0 (3-1 global).

En el partit d'anada, disputat la setmana passada al Poliesportiu Municipal d'El Mareny, el resultat va ser d'empat a 1. La primera partida amb Adrián Sanjaime i Víctor Mars es va perdre amb un apretadíssim marcador de 28 a 30, favorable als visitants Alfredo Bolufer i Marcos Ribera.

No obstant això, en la segona partida amb Álex Pedrós i Vicent Olivert es va guanyar per un ampli marcador de 30 a 16, als polinyaners José Luís Franch i Albi.

Amb l'empat a 1, que no satisféia ningú, ambdós equips havien de guanyar les dues partides. Els de Polinyà jugaven a casa, i no fallaren.
Partit de lliga contra l'Ath. Polinyà

Les parelles eren les mateixes que en el partit d'anada. En la primera partida el nostre club perdé per 30 a 26, i en la segona per 30 a 25.

Acaba ací el recorregut per la Copa Comarcal 2012, que vos recordem, que les finals de les dos categories es disputaran al Poliesportiu Municipal d'El Mareny el dissabte 30 de juny.

El balanç de la temporada per al Club Frontennis Mareny, és molt positiu, ja que enguany certificaren l'ascens a 1a divisió comarcal en aquesta segona temporada per al jove club marenyer.

A les Semifinals es disputaran els següents partits:
  • Bolbaite - Chella.
  • Ovocity Llombai "B" - Ath. Polinyà.
El partit d'anada es jugarà la setmana del 28 de maig, i el de tornada el 4 de juny.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Tot aquell comentari que continga insults o males formes serà esborrat.